Έπειτα από την ολοκλήρωση της 24ης Συνεδρίασης του ΠΥΣΔΕ και την εξέταση των ενστάσεων, ανακοινώνονται οι Οριστικές Τοποθετήσεις – Βελτιώσεις Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν δήλωση (Α’ Φάση).

Η περίοδος των δηλώσεων Οριστικών Τοποθετήσεων – Βελτιώσεων (Β’ Φάση) ορίζεται από σήμερα Τετάρτη 05/06/2024 στις 18.00 έως και την Παρασκευή 14/06/2024 στις 23.59, αποκλειστικά και μόνο μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής e-tools την οποία μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο https://tools-dide.dra.sch.gr/tools.

Συμπλήρωση Αίτησης

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί εισέρχονται είτε με τους προσωπικούς τους κωδικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου είτε με τους κωδικούς Taxisnet.

Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση οριστικής τοποθέτησης – βελτίωσης σύμφωνα με την εγκύκλιο των μεταθέσεων εκπαιδευτικών 2023 – 2024. Οποιαδήποτε αίτηση δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα ληφθεί υπόψη.

Επισυνάπτονται οι Βελτιώσεις Οριστικές Τοποθετήσεις της Α’ Φάσης και τα εναπομείναντα Οργανικά κενά μετά τις τοποθετήσεις της Α Φάσης.

  1. Βελτιώσεις Οριστικές Τοποθετήσεις (Α’ Φάση)
  2. ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ