Ευχαριστήριο προς τους συντελεστές του Final Four Χειροσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου 2022- 2023

Δελτίο τύπου – Ευχαριστήριο

«Ευχαριστήριο προς τους συντελεστές του Final Four
Χειροσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου 2022-2023»

 

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) της ΔΔΕ Δράμας διοργάνωσε την τελική φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Χειροσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου σχ. έτους 2022-2023, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στη Δράμα και στην Προσοτσάνη στις 10 & 11 Μαΐου 2023.

Για την επιτυχία μιας τέτοιας μεγάλης διοργάνωσης απαιτείται η συνεργασία πολλών παραγόντων για να μπορεί να είναι επιτυχημένη.

Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά:

 

Την Αντιπεριφέρεια Δράμας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γρηγόριο Παπαεμμανουήλ για την βοήθεια στην συνδιοργάνωση των αγώνων, με την παροχή όλου του διαφημιστικού – έντυπου υλικού.

Τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας κ. Αναστασία Τόλιου και τον κ. Ιωάννη Λαζαρίδη διοικητικό του ίδιου τμήματος, για την υποστήριξη στην συνδιοργάνωση των αγώνων, την παραχώρηση του γηπέδου και την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων που έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο ‘’Δ. Κραχτίδης’’.

Τον Δήμαρχο της Προσοτσάνης κ. Θεόδωρο Αθανασιάδη για όλη την υποστήριξη στην συνδιοργάνωση των αγώνων, την παροχή έντυπου υλικού προβολής της περιοχής της Προσοτσάνης, την παραχώρηση του γηπέδου, τη διάθεση νερών και την άριστη τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων που έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο ‘’Γ . Μακρής’’.

Τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Χειροσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας κ.Μιχάλη Ηλιάδη για την βοήθειά του σε θέματα διαιτησίας των αγώνων, καθώς και τους διαιτητές κ. Σάββα Ηλιάδη, κ. Παναγιώτη Σαπανίδη, κ. Νικόλαο Παρασκευούδη, κ. Παύλο Τορνικίδη και τους κριτές των αγώνων κ. Σοφία Στυλιανίδου, κ. Ευστάθιο Πορφυρίδη, κ. Απόστολο Αποστολίδη και τον κ. Θεόδωρο Δημασή.

Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ποδοσφαίρου Δράμας για την παραχώρηση της κληρωτίδας στην Τεχνική Σύσκεψη.

Τον Σύλλογο Χειροσφαίρισης ΄΄Χιλιώτης Δράμα 1986΄΄ για την παραχώρηση της ηχητικής εγκατάστασης.

Τους συναδέλφους Φυσικής Αγωγής κ. Μιλτιάδη Παπαδόπουλο, κ. Βασίλειο Κοσκερίδη, κ. Ιωάννη Καλφόπουλο και κ. Ευγενία Τριανταφυλλίδου, για την βοήθειά τους στα τεχνικά θέματα της διοργάνωσης.

Τον Υπεύθυνο ΣΕΠ της ΔΔΕ Δράμας κ. Πέτρο Παρασκευαΐδη, την Προϊσταμένη του Τμήματος Δ΄ Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών κ. Μαρία Ζωτίδου, την κ. Ελένη Κεκέογλου διοικητική υπάλληλο του Τμ. Οικονομικών της ΔΔΕ Δράμας, τον Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής και Σχολικών Αγώνων κ. Σάββα Καραβασίλογλου και όλων των μελών της Ομάδας Φυσικής Αγωγής κ. Ιωάννη Τσεγγελίδη, κ. Συμεών Συμεωνίδη και την κ. Τσακπινίδου Σωτηρία, για τα οργανωτικά και τεχνικά θέματα της διοργάνωσης.

Τους ιατρούς των αγώνων κ. Παύλο Ακριτίδη και κ. Δημήτριο Τσίγγαλο για την παροχή των υπηρεσιών τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τις μαθήτριες των σχολείων για την εθελοντική τους βοήθεια στην Τελετή Έναρξης καθώς και τη Σχολή Χορού Έλενα Αγγέλοβα και Λαμπρινή Καλφοπούλου και τις Προπονήτριες του ΣΕΡΓ Δράμας Ρυθμική Γυμναστική κ. Ελένη Μακρή και κ. Βασιλεία Κερατίδου.

Τον κ. Ιωάννη Καλφόπουλο και τον κ. Νικόλαο Μεσσήνη για την μουσική κάλυψη των αγώνων στο Κλειστό Γυμναστήριο ‘’Δ. Κραχτίδης’’.

Τους Χορηγούς ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΧΙΛΙΩΤΗΣ, ΠΟΡΕΙΑ Α & Β ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Ο.Ε., COFFEE BERRY και την ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ για την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράσταση στο εγχείρημά μας.

Και όλους όσους βοήθησαν από οποιαδήποτε θέση στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων και δεν μνημονεύτηκαν ξεχωριστά και ιδιαίτερα.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των αποστολών, καθώς και τους συνοδούς καθηγητές τους για την εξαίρετη παρουσία τους και την υψηλού επιπέδου αγωνιστική τους παρουσία και συγχαίρουμε τις ομάδες των σχολείων που κατάκτησαν την πρώτη θέση, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στα αγόρια και το ΓΕΛ Προσοτσάνης Δράμας στα κορίτσια.

Για την ΟΕΣΑΔ
Ο Πρόεδρος και Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας
Δρ. Σπυρίδων Κιουλάνης