Άτυπη συνάντηση καθηγητών Φυσικής Αγωγής Π.Ε. Δράμας

Μετά από πρωτοβουλία της Δ/ντριας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας, κ. Βαμβούρη Χρυσάνθης (Χριστίνας), διοργανώθηκε την Παρασκευή 04-12-2020 και ώρα 18:00 – 20:00, η πρώτη άτυπη συνάντηση των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης της Π.Ε. Δράμας. Για τη διοργάνωση της συνάντησης συνέβαλαν σημαντικά οι υπεύθυνοι ΦΑΣΧΑ Δ/θμιας Εκπ/σης Καραβασίλογλου Σάββας και Π/θμιας Αμπατζόγλου Γεώργιος, όπως και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Παρασκευαΐδης Πέτρος.

Η συνάντηση διεξήχθη με επιτυχία και σε συναδελφικό κλίμα, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα προβλήματα του κλάδου εν καιρώ πανδημίας και καταγράφηκαν οι προβληματισμοί των συναδέλφων, τόσο  της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού.
Η συμμετοχή των Καθηγητών ΦΑ, αλλά και η έκδηλη αγωνία του κλάδου για την τρέχουσα κατάσταση στο μάθημα της ΦΑ, αναδεικνύει την αναγκαιότητα επανάληψης παρόμοιων πρωτοβουλιών, όπως και της αντιμετώπισης των προβλημάτων των καθηγητών ΦΑ.


Ευχαριστούμε τη Δ/ντρια κ. Βαμβούρη για την πρωτοβουλία της αυτή, καθώς και τον συνάδελφο κ. Παρασκευαΐδη για την παρουσίασή του και δεσμευόμαστε για την επανάληψη της συνάντησης.


Ο Υπ. ΦΑΣΧΑ Δ/θμιας Εκπ/σης Δραμας
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ

0 απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Θέλετε να συμμετάσχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε να συνεισφέρετε!

Αφήστε μια απάντηση