Αποτίμηση του Σεμιναρίου με θέμα “Διαπολιτισμική Διαχείριση στις Σχολικές Μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης“

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο επιμόρφωσης των καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα τη “Διαπολιτισμική Διαχείριση στις Σχολικές Μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης“. Το Σεμινάριο διεξήχθη διαδικτυακά, για όλους τους καθηγητές την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 και δια ζώσης την Πέμπτη και την Παρασκευή, 13 και 14 Ιανουαρίου αντίστοιχα, για τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων ευθύνης της ΔΔΕ Δράμας.

Λαμβάνοντας ανατροφοδότηση από τους συμμετέχοντες συναδέλφους, μου δίνεται το δικαίωμα να το χαρακτηρίσω ως επιτυχημένο, αλλά και να αντιληφθώ τη «δίψα» των άξιων συναδέλφων για επιμόρφωση, πάνω σε εκπαιδευτικά ζητήματα που προβληματίζουν τη σύγχρονη κοινωνία μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, τους Δήμους Δράμας, Νευροκοπίου και Προσοτσάνης, καθώς επίσης και τους Διευθυντές του 1ου και 2ου Ε.ΠΑΛ Δράμας, που με τις ευγενικές χορηγίες τους μας έδωσαν τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε αυτό το σεμινάριο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Δρ. Διονύσιο Αναστασόπουλο, συνάδελφο φιλόλογο και επιμορφωτή, για το χρόνο που αφιέρωσε για την προετοιμασία του Σεμιναρίου και για τον τρόπο που μας μετέδωσε τις πλούσιες εμπειρίες και γνώσεις του.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους καθηγητές των σχολικών μονάδων, που συμμετείχαν στο Σεμινάριο, αλλά και τους συναδέλφους της ΔΔΕ Δράμας, που συνέβαλαν στην υλοποίησή του.

Ολοκληρώνοντας, δίνω υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε, ως Δ.Δ.Ε. Δράμας, να διοργανώνουμε ανάλογες δράσεις, καθώς το μήνυμα που λαμβάνω είναι ότι το έδαφος είναι πρόσφορο.

 

Παραθέτουμε το βίντεο της τελευταίας μέρας του Σεμιναρίου: