1
1

Από παιδί σε παιδί III

Από παιδί σε παιδί ΙΙΙ

Ο Τοίχος της Καλοσύνης, ο οποίος μετράει ήδη  5  χρόνια ζωής στην όμορφη πόλη μας, είναι ένα Σωματείο  εθελοντικού και μη κερδοσκοπικού  χαρακτήρα με 4 βασικές Αρχές:  την Ανωνυμία, την Αλληλεγγύη, την Ανιδιοτέλεια, την  Ανθρωπιά.

Κάθε χρόνο τον Ιούνιο πραγματοποιείται η δράση «Από παιδί σε παιδί» σε συνεργασία με φορείς της πόλης μας, προσκαλώντας τους συνανθρώπους μας να χαρίσουν  μια σχολική τσάντα σε καλή κατάσταση. Προαιρετικά, μπορούν αν θέλουν να τη γεμίσουν με διάφορα σχολικά είδη, όπως τετράδια, χάρακες, ξύστρες, μολύβια κ.ά. και να τη συνοδεύσουν με ένα δικό τους μήνυμα αγάπης  για το παιδί που θα την παραλάβει.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας στηρίζει τη δράση “Από παιδί σε παιδί ΙΙΙ“, καθώς κινείται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών ιδεωδών που προάγουμε κι εμείς οι ίδιοι, ως εκπαιδευτικοί και παροτρύνει μαθητές και εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν ενεργά, ώστε να έρθουν πιο κοντά σε αξίες, όπως η αλληλεγγύη καθώς και να αποκτήσουν εθελοντική συνείδηση.

Αφού ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των σχολικών ειδών, θα ακολουθήσει η ταξινόμησή τους από τους εθελοντές και κατ΄όπιν συνεργασίας μας με τις πέντε (5) Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού (Δράμας, Νευροκοπίου, Δοξάτου, Προσοτσάντης και Δοξάτου) θα διανεμηθούν εγκαίρως πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στους μαθητές σε ανάγκη. Ευελπιστούμε στη συνεργασία μας, για να μοιράσουμε μαζί χαρά, αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά που μας χρειάζονται.

Η δράση θα διαρκέσει καθ’ όλους τους μήνες του καλοκαιριού, έως 31/08/2021.

Αφίσα:

Η απάντηση της Διευθύντριας της ΔΔΕ Δράμας, κ. Βαμβούρη Χριστίνας:

Πληροφορίες: Facebook, Instagram, You Tube, Email, Τηλέφωνο