8ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ – Λάρισα 14-16 Οκτωβρίου 2022

Δικτυακός τόπος: synedrio.eepek.grwww.eepek.gr,

Επικοινωνία:  synedrio@eepek.gr

  • Με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικώντου Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.
  • Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Λαρισαίων.

Στο 8ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας οι επίσημες γλώσσες υποβολής εργασιών θα είναι είτε η Ελληνική είτε η Αγγλική. Όλες οι εργασίες υποβάλλονται προς τυφλή κρίση από τουλάχιστον 2 κριτές.

Επίσης: α) θα περιλαμβάνει έναν αριθμό προσκεκλημένων ομιλιών από ακαδημαϊκούς (αναγνωρισμένης αξίας) ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και β) θα προσκληθούν να καταθέσουν εργασίες προς κρίση και εκπαιδευτικοί από άλλες χώρες.

Οδηγίες και πρότυπα εργασιών περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου:

  • eepek.gr –> μενού ‘Εισηγητές’ ή
  • eepek.gr –> μενού ‘Συνέδρια’ –>’8o Συνέδριο (2022)’ –> μενού ‘Εισηγητές’.

Η διαδικασία υποβολής εργασιών θα αρχίσει την 30η Μαρτίου 2022 (θα υπάρξει σχετική 2η ανακοίνωση), αλλά μπορείτε άμεσα να αρχίσετε να μορφοποιείτε το άρθρο σας σύμφωνα με τα πρότυπα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα: https://synedrio.eepek.gr/el/eisigites/protypa 

Χώρος Διεξαγωγής: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ), Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Λάρισα (Περιφερειακή οδός).

Επιλεγμένα άρθρα από το συνέδριο (με βάση τη βαθμολογία των κριτών) θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού I.J.E.I. (International Journal of Educational Innovation) στην Ελληνική ή Αγγλική.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην 1η ανακοίνωση: https://synedrio.eepek.gr/el/anakoinoseis

Από τη Συντονιστική Επιτροπή