Ημερίδα μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο»

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες, φίλοι εκπαιδευτικοί,

Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διοργανώνει ημερίδα μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο» την Πέμπτη 02-10-2014 ώρα 11:00 π.μ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα από την υπηρεσία τηλεδιάσκεψης του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου στο meeting.sch.gr χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα στοιχεία πρόσβασης του σχολείου σας στο ΠΣΔ.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει την Πέμπτη 02-10-2014 ώρα 11:00 π.μ. Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο σύστημα meeting.sch.gr μισή ώρα πριν, δηλ. στις 10.30 π.μ. προκειμένου να γίνουν οι τελικές δοκιμές και ρυθμίσεις. Μετά την επιτυχή σύνδεσή σας στο σύστημα επιλέξτε την τηλεδιάσκεψη με όνομα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο».

Πριν την σύνδεσή σας παρακαλούμε να έχετε μελετήσει προσεκτικά τις Οδηγίες παρακολούθησης ζωντανής μετάδοσης τηλεδιάσκεψης (livestreaming).

Αν χρησιμοποιείτε φυλλομετρητή Firefox ή Chrome, θα πρέπει να έχετε κατεβάσει τον VLC Video Player.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Υπηρεσία Τηλεδιάσκεψης meeting.sch.gr
-------------------------------------------------------------------
Υπηρεσία Υποστήριξης Χρηστών, http://www.sch.gr/helpdesk
Tηλέφωνο (χρέωση μία αστική μονάδα): 801-11-801-81
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης της χώρας για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο - Συνεργασία Υπ. Παιδείας & Υπ. Προστασίας του Πολίτη

2014. Σχεδίαση, Ανάπτυξη & Διαχείριση ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δράμας
By Free joomla 1.7 Templates