Καλωσορίσατε στο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Δράμας

Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ? Ολυμπιάδα 2014

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε την Τετάρτη 25/6/2014 και ώρα 16:00μ.μ έως 20:00μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του εκπαιδευτηρίου ΑΧΙΟΝ Ξάνθης όπου θα πραγματοποιηθεί ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στα πλαίσια του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που έχει για θέμα το Διάστημα για την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O.TM (World Robot Olympiad) www.wroboto.org
Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και η συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετική. Καλούνται να τον παρακολουθήσουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για εκπαιδευτική ρομποτική.

Καλούνται να τον παρακολουθήσουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για εκπαιδευτική ρομποτική.

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.wrohellas.gr Ο 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτική διοργανώνεται από τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης (WRO HELLAS) με την υποστήριξη της «Διερευνητικής Μάθησης Α.Ε.», της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.), της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Ε.Π.Υ.), της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕΚΑΠ), της I.E.E.E. Greek section (student branch), του Robotics Club (Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών) και του W.R.O (World Robotics Olympiad).
Η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ (174904/Γ2/18-11-2013).

Επιστημονικός υπεύθυνος Περιφέρειας κ. Ναλμπάντη Θεοδώρα E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για την οργανωτική επιτροπή

ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

2014. Σχεδίαση, Ανάπτυξη & Διαχείριση ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δράμας
By Free joomla 1.7 Templates